Tlf: Alicia: 650339984 · Eduardo: 675768740
Email: canquattre@canquattre.com

El camí del sets sentits

El Consell Comarcal de les Garrigues, juntament amb l’Associació Leader de Ponent i l’Ajuntament de Cervià de les Garrigues, han inauguració una nova ruta turística a Cervià de les Garrigues: La ruta dels set sentits de l’artista Marta Pruna, una ruta que ens transportarà a un món d’olors, de sensacions, que no només es podrà sentir amb el tacte, l’oïda o la mirada. Una ruta que ens endinsar por el camí de l’obra de Marta Pruna, el camí del llenguatge intuïtiu més creatiu, el camí que transita entre el tangible i intangible, Perquè no sempre es pot entendre tot amb les sensacions purament corporals, de vegades, Necessitem una veu o una mirada interior per PERCIBIRAN i entendre nostres emocions … Et convidem a fer la ruta i gaudir del paisatge. Pots començar-a la bifurcació de la carretera que va a l`Albi desde Cervià de les Garrigues.

Et convidem a fer la ruta i gaudir del paisatge. Pots començar-a la bifurcació de la carretera que va cap al Albi des Cervià de les Garrigues.

Marta Pruna

Pàgina web


Published on: 4 June, 2018  -  Filed under: General  -  Tagged: , , , , ,


No comments yet


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies