Tlf: Alicia: 650339984 · Eduardo: 675768740
Email: canquattre@canquattre.com

El 72% dels viatgers espanyols prefereix un allotjament ecològic a 2018

Per celebrar el Dia de la Terra, el 22 d’abril, Booking.com ha publicat els resultats del seu últim Informe Global sobre Turisme Sostenible. Segons aquest informe, el turisme ecològic continua guanyant impuls entre els espanyols, ja que una àmplia majoria de viatgers (88%) afirma voler viatjar de manera sostenible i gairebé 4 de cada 10 (33%) confirma que ho aconsegueix sempre o amb freqüència.

No obstant això, el 55% dels espanyols assegura que mai, poques vegades o només a vegades aconsegueix viatjar d’aquesta manera, el que significa que, si bé s’estan donant passos prometedors cap a un futur més verd, encara queda molt per fer.

La sostenibilitat comença per el teu allotjament El concepte de “turisme sostenible” és subjectiu, ja que pot tenir diferents connotacions per a diferents persones. No obstant això, per a gairebé la meitat dels viatgers espanyols (46%), fer “turisme sostenible” vol dir optar per allotjaments respectuosos amb el medi ambient, que és el primer que pensa la majoria de la gent en sentir aquest terme.

Les principals raons dels viatgers per triar allotjaments ecològics són: el desig de contribuir a la reducció de l’impacte mediambiental (35%), el de gaudir d’una experiència local (36%) i el de sentir-se bé amb la seva elecció (30%) .

De cara al futur, més de dos terços dels viatgers espanyols (72%) pensa triar un allotjament ecològic en 2018, una xifra molt encoratjadora, en comparació amb el 64% de 2017 i el 62% de 2016. A més, el percentatge de viatgers que no ha considerat optar per un allotjament respectuós amb el medi ambient pel desconeixement de la seva existència continua disminuint, fins a arribar al 29% aquest any, des del 35% i el 38% de 2017 i 2016, respectivament.

+ Info


Published on: 19 April, 2018  -  Filed under: General  -  Tagged: , , , , , ,


No comments yet


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies