Tlf: Alicia: 650339984 · Eduardo: 675768740
Email: canquattre@canquattre.com

La Fira de l’Oli tanca amb 72.000 visitants i ven fins els 69.000 litres d’oli

El certamen va tancar ahir les seues portes superant totes les expectatives tant en el nombre de visitants com de vendes. El Patronat que els resultats són els millors de la fira.

Centenars de visitants es van congregar ahir en pavelló firal.

La 54 edició de la Fira de l’Oli Verge Extra i Les Garrigues ha tancat les portes amb el millor balanç de la seua història. Des de divendres fins avui han passat pel recinte firal més de 72.000 visitants i s’han venut 69.000 litres d’oli. Segons el president del Patronat de la Fira i alcalde de Les Borges, Enric Mir, aquests resultats són conseqüència de l’aposta per una millor divulgació i promoció que es abordat aquest any, així com els serveis als expositors. Per la seua part, el president de la DO Les Garrigues, Enric Dalmau, també ha assegurat que el nombre de contactes amb distribuïdors i el sector de la restauració ha estat “excel·lent”, tant com la venda directa que s’ha fet durant els tres dies. Durant la fira la DO Les Garrigues s’ha agermanat amb la DO Penedès i amb el moviment SlowFood. També ha comptat amb la visita de la presidenta del Parlament, Carmen Forcadell; la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret; i el conseller d’Empresa i Ocupació, Jordi Baiget.

URL: http://www.segre.com/noticies/comarques/2017/01/22/la_fira_l_oli_tanca_amb_000_visitants_ven_fins_els_000_litres_oli_10591_1091.html


Published on: 23 January, 2017  -  Filed under: General


No comments yet


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies