Tlf: Alicia: 650339984 · Eduardo: 675768740
Email: canquattre@canquattre.com

Les Garrigues uneix forces per impulsar l’oleoturisme

Unir esforços per potenciar la promoció de l’oleoturisme i els productes de proximitat de les Garrigues i el Segrià Sec és el principal objectiu d’empreses, entitats, molins i cellers que es van reunir ahir a la Granadella.

Una primera trobada que va servir per conèixer les necessitats del sector i per fomentar la col·laboració que porti a la creació de paquets turístics. Els participants van visitar el Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya i el Museu de l’Oli de la Granadella com a principals atractius d’aquesta nova iniciativa, que també pretén evitar la despoblació de la zona.

Web: http://www.segre.com/noticies/guia/2016/11/15/les_garrigues_uneix_forces_per_impulsar_oleoturisme_6083_1111.html


Published on: 7 December, 2016  -  Filed under: Novedades  -  Tagged: , , ,


No comments yet


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies